Jūsų krepšelis tuščias.
Spalva: intensyvi šiek tiek violetinė raudona
Kvapas: intensyvaus, išliekančio, prinokusių raudonų vaisių aromato
Skonis: skonis švelnus, harmoningas, pilno kūno, kiek pikantiškas dėl laikymo ąžuole, kvapnus, stiprus ir išliekantis
Rekomenduojama patiekimo temperatūra: 18-20 °C.
Rekomenduojama prie: antienos, žąsies, kalakutienos, kietųjų sūrių, makaronų, mėsos
Rekomenduojama laikyti butelyje: 4-10 metų
Nuo pirmo gurkšnio stebina vaisinių aromatų gausa, o kartu ir švelnumu bei puikiu balansu.
Brandintas 6 mėn. slavoniško ąžuolo statinėse, po to mažiausiai metus laikytas buteliuose.
http://www.vinicoppi.it/primitivo-wine/?lang=en
Komentarai