Jūsų krepšelis tuščias.
Spalva: tamsiai raudonos intensyvios spalvos su violetiniais atspalviais
Kvapas: intensyvūs šokolado ir saldūs vanilės aromatai
Skonis: vyrauja raudonieji vaisiai, saldžių vyšnių tonai
Rekomenduojama patiekimo temperatūra: 16-18 °C.
Rekomenduojama prie: ėrienos, keptos mėsos, kietųjų sūrių, troškinių, žvėrienos
Rekomenduojama dekantuoti: 0,5 val.
Rekomenduojama laikyti butelyje: 3-8 metusVyninė “Cono Sur” įkurta 1993 m. ir per 15 metų tapo Nr.2 vyninė Čilėje pagal pardavimų vertę. Tai pirmoji Čilės vyninė, gavusi dvigubą ISO standartą - 9001 (kokybės) ir 14001 (aplinkos apsaugos). Kompanijos tikslas – gaminti aukščiausios kokybės, išraiškingus vynus inovatyviomis technologijomis. Vyninės šūkis – “jokių genealoginių medžių, jokių dulkėtų butelių – tik kokybiškas vynas”. Tą patvirtina daugybė aukščiausių apdovanojimų įvairiuose tarptautiniuose konkursuose ir degustacijose - Metų vyndarys, Metų vyninė, Geriausias kategorijos vynas ir t.t. Kompanija taip pat itin daug dėmesio skiria aplinkosaugai, kas pasireiškia visuose gamybos etapuose.
Pagamintas iš 97% Syrah ir 3% Cabernet Sauvignon vynuogių. Vynas 12 mėnesių buvo brandinamas prancūziško ąžuolo statinėse.
Tamsiai raudonos intensyvios spalvos su violetiniais atspalviais. Juntami intensyvūs šokolado ir saldūs vanilės aromatai. Burnoje vyrauja raudonieji vaisiai, saldžių vyšnių tonai.
Dera su keptos mėsos, makaronų, avienos patiekalais, bei brandžiais sūriais.
Komentarai