Jūsų krepšelis tuščias.
Rekomenduojama patiekimo temperatūra: 16-18 °C.
Rekomenduojama prie: antienos, žąsies, kalakutienos, kietųjų sūrių, raudonos mėsos
Vyninė “Cono Sur” įkurta 1993 m. ir per 15 metų tapo Nr.2 vyninė Čilėje pagal pardavimų vertę. Tai pirmoji Čilės vyninė, gavusi dvigubą ISO standartą - 9001 (kokybės) ir 14001 (aplinkos apsaugos). Kompanijos tikslas – gaminti aukščiausios kokybės, išraiškingus vynus inovatyviomis technologijomis. Vyninės šūkis – “jokių genealoginių medžių, jokių dulkėtų butelių – tik kokybiškas vynas”. Tą patvirtina daugybė aukščiausių apdovanojimų įvairiuose tarptautiniuose konkursuose ir degustacijose - Metų vyndarys, Metų vyninė, Geriausias kategorijos vynas ir t.t. Kompanija taip pat itin daug dėmesio skiria aplinkosaugai, kas pasireiškia visuose gamybos etapuose.
vynas gaminamas iš 100% Pinot Noir vynuogių.
Gilios rubino raudonumo spalvos. Kvapuose vyrauja subtilūs raudonųjų vaisių ir uogų aromatai su baltųjų gėlių užuominomis. Burnoje juntami šokolado tonai su tabako poskoniu, gerai integruota rūgštis. Vynas buvo brandinamas 14 mėnesių prancūziško ąžuolo statinėse ir 2 mėnesius plieno talpyklose.
Dera su tunu, raudonos mėsos patieklais ir antiena, bei brandžiais sūriais.
Rekomenduojama patiekti 16°C temperatūros.
Komentarai