Jūsų krepšelis tuščias.
Spalva: ryškios tamsios vyšnios spalvos su violetiniais atspindžiais
Kvapas: sodrus intensyvus ąžuolo, gvazdiko ir lengvai kepintų prieskonių aromatas.
Skonis: puikiai subalansuotas, šilkinės tekstūros
Rekomenduojama patiekimo temperatūra: 18-20 °C.
Rekomenduojama prie: aštraus maisto, mėsos, sūrio, troškinių
Rekomenduojama dekantuoti: 0,5 val.
Rekomenduojama laikyti butelyje: 3-7 metusVynuogės optimaliu prinokimo momentu yra surenkamos rankomis, po 24 valandų kriomaceravimo 4 laipsnių temperatūroje, atskirai fermentuojamos. Šis procesas suteikia vynui tamsesnę spalvą.
Vynas yra 12 mėnesių brandintas prancūzoško ąžuolo statinėse, po to brandinamas buteliuose kontroliuojamoje temperatūroje ir dregmėje. Tai suteikia vynui elegantišką skonių puokštę ir ilgai išliekantį poskonį.
Komentarai