Juodųjų uogų, slyvų, saldymedžio aromato su vanilės natomis vynas yra svarus bei pasižymi nugludintais taninais, gaivia rūgštimi bei ryškiu vaisišku bei prieskonišku skoniu ir ilgai trunkančiu poskoniu.
Pagamintas iš 90% Malbec, 5% Merlot ir 5% Tannat vynuogių. Vynas 22 mėnesius brandinamas ąžuolo statinėse.
Rekomenduojama pateikti 16-18 °C temperatūros, prie įvairių mėsos kepsnių.
Prieš 20 metų pradėję daryti vyną broliai Pascal ir Jean-Marc Verhaeghe pasirinko kelią, padedantį sunokinti kokybišką vynuogių derlių: mažą derlingumą ir ekologinius ūkininkavimo principus. Apjungdami Burgundijos bei Bordo vyno gamybos tradicijas jie siekia savo vynuose atskleisti Cahors apeliacijos charakterį. Tai jiems puikiai sekasi - Chateau du Cedre yra laikomas vienu svarbiausių gamintojų Cahors apeliacijos renesanse.
Parašykite atsiliepimą apie šią prekę
Pirkėjų vertinimai
- Evaldas (2016-07-17)
-
Komentarai