Vynuogės skinamos iš Castello Bonomi vynuogynų topografiškai išsidėsčiusių aukštose kalvose. Sodinukų tankumas – 5500 vnt. / ha. Rezerviniai vynai brandinami nerudijančio plieno statinėse.
Po pirmosios fermentacijos Pinot Noir vynas 8 mėnesius brandinamas nerūdijančio plieno talpyklose ir sumaišomas su Chardonnay vynu, kurio malolaktinė fermentacija, mažose ąžuolo statinėse, truko taip pat 8 mėnesius. Antrinė fermentacija su mielėmis – 80 mėnesių, tobulai pusiausvyrai pasiekti. Likutinis cukrus – 1 gr. / ltr.
Rafinuotas, neprilygstamas, išieškotas, galantiškas, kremiškas, minerališkas išraiškingos rūgšties putojantis vynas. Dominuoja baltųjų vaisių, citrusų, sunokusių obuolių, liepžiedžių medaus, sviesto, laukinių čiobrelių, vanilės, lazdyno riešutų, skrudintos duonos kvapai.
Komentarai