Jūsų krepšelis tuščias.
Kvapas: galima pajausti pomidorų, šviežiai nupjautos žolės, artišokų, obuolių ir bananų aromatų užuominas
Skonis: vertingos struktūros, švelnus ir tikrai įdomus
Tai aromatingas, kvepiantis ir puikiai subalansuotas aliejus. Toks aliejaus aromatas gali būti išgaunamas tik iš pačių geriausių alyvuogių ir nepriekaištingos gamybos. Nuo 1990-ųjų gaminamos aukščiausios kokybės partijos, aliejus išties sudėtingas ir įdomus.
Sudėtis: aukščiausios kokybės pirmo šalto spaudimo ypač tyras alyvuogių aliejus, išgautas mechaniniu būdu iš Arbequina veislės alyvuogių, augančių ūkyje 500 m. aukštyje
Gaminimo būdas: švelnaus ar vidutinio švelnumo skonio patiekalams, salotoms, baltos mėsos, paukštienos, žuvies patiekalams, šviežiai itališkai duonai gardinti.
Laikyti: sausoje vėsioje vietoje
Komentarai