Žalsvai geltonos spalvos vynas su užuodžiamomis švelniomis citrusinių vaisių natomis, laimo, neprinokusio ananaso, lauko gėlių ir žalio obuolio aromatais. Gaivių, šviežių vaisių skonio. Dera prie lengvų užkandžių bei įvairių daržovių patiekalų.
Šio vyno gamybai vynuogės skinamos rankomis, tada atskiriamos odelės ir uogos švelniai presuojamos. Misa atvėsinama iki 10°C temperatūros, kad įgautų natūralų dekantavimą, vėliau perpilama į nerūdijančio plieno talpas, kur vyksta fermentacija kontroliuojamoje, ne aukštesnėje kaip 18°C, temperatūroje. Pagamintas vynas saugomas 10°C temperatūroje, kad išsaugotų produkto šviežumą ir skonį.
Šeimos vyninė Cantina Gentili Carlo e Figli SNC nuo 1963 m. gamina kjantį iš šeimos vynuogynuose užaugintų vynuogių.
Vynuogynai išsidėstę Toskanos regione, Četonos kalno papėdėje, 250–350 metrų virš jūros lygio aukštyje. Iš Gentili auginamų vynuogių 80 % sudaro vietinės Sangiovese, Prugnolo Gentile, Colorino, Malvasia del Chianti ir Trebbiano Toscano veislės, o likusios yra Cabernet Sauvignon, Merlot ir Chardonnay.
Parašykite atsiliepimą apie šią prekę
Pirkėjų vertinimai
- Vilma (2017-03-27)
-
- Vilma (2016-07-19)
-
- Eligijus (2016-02-10)
-
- Kristina (2015-06-23)
-
- Andrius (2015-05-14)
-
Komentarai