Gardus rizoto (daugiaryžis) su baravykais.
Sudėtis: Carnaroli ryžiai, džiovinti baravykai, česnakai, smulkintos sezoninės daržovės (svogūnai, salierai, morkos, česnakai), mielių ekstraktas, druska, saulėgražų aliejus.
Gali būti miežių, kviečių, sojų, pieno pėdsakų.
Rizoto paruošimas: supilkite pakelio turinį į karštą keptuvę su aliejumi. Norint galima įpilti vyno. Visą laiką maišant palaipsniui supilkite 650-750 ml verdančio vandens ar sultinio. Virti 18 min. Ryžiams išvirus galima pagardinti sviestu ir parmezano sūriu.
Paruošimas mikrobangų krosnelėje: į tinkamą indą suberkite rizoto mišinį ir įpilkite 620 ml šalto vandens. Gerai išmaišykite ir gaminkite mikrobangų krosnelėje 660 W 15 minučių.
Komentarai