Rinktiniuose Salento regiono vynuogynuose užaugintas derlius rankomis nuimamas tik spalio pradžioje. Dėl ilgesnio nokimo uogos sukaupia didesnį cukraus kiekį. Natūraliai padžiūstančios uogos suteikia vyno skoniui didesnę koncentraciją ir panašias į Appassimento savybes.
Vynas gaminamas iš 60% Negroamaro, 35% Primitivo ir 5% Malvasia Nera vynuogių veislių.
Fermentacija ilgą laiką vykdoma su odelėmis, suteikiant vynui intensyvų skonį bei sodrią raudoną spalvą.
Vynas 3-6 mėnesius brandinamas ąžuolinėse talpose.
Vynai.com: Trijų vynuogių raudonojo vyno kupažas iš Pulijos. Dominuoja Negroamaro. Aromatas šiltas su konditerinių prieskonių, džiovintų vaisių, tamsių uogų tonais. Burnoje harmoningas ir koncentruotas dėl padžiovintų vynuogių. Atsiskleidžia svarus stotas, trešnių, gervuogių, šokolado, vanilės natos burnoje. Subalansuotas ir pakankamai tvarus. Ragauta 2015-11.
Parašykite atsiliepimą apie šią prekę
Pirkėjų vertinimai
- Indre (2021-01-10)
-
- Edgaras (2020-12-28)
-
- Adrijus (2020-05-10)
-
- Ivona (2019-02-19)
-
- Laura (2017-12-06)
-
- Jelena (2017-01-27)
-
- Virginijus (2015-12-27)
-
- Saulė (2015-11-16)
-
Komentarai