Jūsų krepšelis tuščias.
Spalva: švari, vidutinio intensyvumo rubino spalva
Kvapas: kompleksiškas, malonus. Galima pajausti prieskonių, kakavos bei skrudinto kokybiško prancūziško ąžuolo aromatus
Skonis: užapvalintas su geru rūgštingumo lygiu ir saldžiais taninais. Įspūdingas ir švelnus nuo pradžios iki ilgai išliekančio poskonio
Rekomenduojama prie: keptos mėsos, kietųjų sūrių, prieskoningų patiekalų, troškinių
Rekomenduojama dekantuoti: 2 val.
Rekomenduojama laikyti butelyje: 8-20 metųYpač ilgo išlaikymo stipraus skonio sunkus vynas. 24 mėnesius brandintas prancūziško ąžuolo statinėse, tris mėnesius Seguin Moreau prancūziško ąžuolo 22.000 litrų talpose ir 36 mėnesius butelyje. Ekspertų įvertinimai kalba patys už save.
Vynai.com: Subrendęs ir aksominis vynas. Jam jau 10 metų. Atmenate, ką veikėte 2005 metais? Džiovintų vaisių ir miško uogų aromatas su lapų natom. Kompleksiškas. Burnoje dar gyvas minerališkumas ir tamsios uogos. Ragauta 2015-06.
Geriausiai tinka prie sudėtingų ir ryškių patiekalų, nes vynas yra pats savaime galingas.
Šis vynas rekomenduojamas kaip puiki dovana.
Pateikimo temperatūra 16 °C.
Komentarai