Jūsų krepšelis tuščias.
Spalva: raudona rubino
Kvapas: sodrus eterinis aromatas su šokolado, laukinių uogų, juodųjų vyšnių ir vanilės natomis
Skonis: subalansuotas skonis su švelniais taninais
Rekomenduojama patiekimo temperatūra: 17-19 °C.
Rekomenduojama prie: jautienos, keptos mėsos, kietųjų sūrių, paukštienos, raudonos mėsos
Rekomenduojama dekantuoti: 2 val.
Rekomenduojama laikyti butelyje: 5-25 metusRankomis skintos vynuogės, vynas fermentuojamas ir plieno talpose ir atvirose ąžuolinėse talpyklose, 42 mėn. brandinamas ąžuolo statinėse ir 18 mėnesių buteliuose. Ryški rubino spalva. Sodrus eterinis aromatas su šokolado, laukinių uogų, juodųjų vyšnių ir vanilės natomis. Ypatingai elegantiškas ir koncentruotas vynas.
Dera su grilio patiekalais, florentietišku steiku, troškiniais, brandintais sūriais.
Komentarai