Jūsų krepšelis tuščias.
Spalva: itin tamsi
Kvapas: aromate dominuoja mėlynių, serbentų, gvazdikėlių prieskonių ir kavos kvapas
Skonis: ryškus džiovintų vyšnių ir trešnių uogų vyno skonis
Rekomenduojama patiekimo temperatūra: 16-18 °C.
Rekomenduojama prie: aštraus maisto, jautienos, keptos mėsos, kietųjų sūrių, mėsos
Rekomenduojama dekantuoti: 2 val.
Rekomenduojama laikyti butelyje: 10-15 metųSudėtyje dominuoja Cabernet Sauvignon vynuogės, bet kiekvienais metais įmaišoma ir Merlot bei Malbec vynuogių. Tai tradicinis Bordo stiliaus vyno maišymo būdas.
Vynas iki brandinimo statinėse fermentuotas sultyse skalaujant uogų odeles iki mėnesio. Vyno brandinimo visiškai naujose statinėse trukmė – 14 mėnesių, 90% brandinimui naudotų statinių gamintos iš prancūziškos kilmės ąžuolo medienos, o likusios – iš amerikietiškos ąžuolo medienos.
Komentarai