Vėlyvojo derliaus, rankomis skintų ir kruopščiai atrinktų vynuogių pusiau saldus Riesling vynas iš 515-ojo Reino upės kilometro vynuogynų.
Likutinis cukrus: 57,00 g/l
Rūgštingumas: 9,10 g/l
„Balthasar Ress“ nuo 1870 metų gamina prabangius vynus.
Šis vynas brandinamas vyninės „Balthasar Ress“ rūsiuose. Reingau regiono rislingas gaminamas iš keliuose Hatenheimo, Halgarteno ir Estricho ūkiuose išaugintų vynuogių. Dirvožemį sudaro priemolis ir liosas. Mikroklimatas palankus gaminti vynui, kurio lengvumą pabrėžia subtilus skonis ir nedidelis rūgštingumas. Vynuogės skinamos mechaniškai, atsižvelgiant į bendrą jų būklę. Tada jos atsargiai gabenamos į rūsį specialiose talpyklose, kurios ištuštinamos naudojant vynuogių presą. Vynuogių misai nusėdus, iš nerūdijančiojo plieno pagamintose reguliuojamos temperatūros talpyklose vyksta fermentacija. Naudojamos kultūrinės vyno mielės.
Komentarai