Aromate juodųjų ir raudonųjų miško vaisių aromatai su prieskonių ir mineralų užuominomis. Elegantiško skonio, švelniais taninais ir gaiva rūgštele. Ilgas poskonis.
Rankomis skintos vynuogės švelniai suspaudžiamos. Mazeracija ir fermentacija vykdoma šaltuoju būdu, nuo 10 iki 15 dienų nerūdijančio plieno talpose. Malolaktinė fermentacija vykdoma 6 mėnesius 50 hektolitrų medinėse statinėse.
Vyninė Masca del Tacco įkurta 2010 m., nuo 1949 m. veikusio vyno gamintojų kooperatyvo pagrindu. Vynuogynai sudaro daugiau nei 200 hektarų ir siūlo geriausias Apulijos saulės, jūros ir žemės savybes. Kai kurie vynmedžiai yra daugiau nei 50 metų amžiaus.
Vyndariai siekia apjungti naujausias technologijas su geriausiomis vyno gamybos tradicijomis. Visi vynuogyno darbai atliekami rankiniu būdu, vyno gamyboje brandinimas ąžuole naudojamas saikingai.
Komentarai