- Pradžia
- ARTHUR METZ Cuvée Special 1904 Cremant D‘Alsace Brut
Kvapas: baltųjų vaisių, citrusų aromato
Skonis: burbuliukų žaismė ir gaivi rūgštelė
Rekomenduojama patiekimo temperatūra: 9-11 °C.
Rekomenduojama prie: jūros gėrybių, kaip aperityvas
„Arthur Metz“ – vienas iš Elzaso vyno rinkos lyderių, kurio gėrimai eksportuojami į daugelį šalių, pelnė ne vieną tarptautinį apdovanojimą, juos mini žymiausi pasaulyje vyno žurnalai. Vyninė garsėja savo gaminamais Cremant d‘Alsace. Tai putojantys vynai gaminami pagal šampano gamybos metodą ir tiesiog užburia elegantišku burbuliukų žaismu.
Tai pats vertingiausias A. Metz putojantis vynas ir duoklė vyninės istorijai, įkurtai 1904 metais.
Malonaus baltųjų vaisių, citrusų aromato; burnoje maloni, švelni burbuliukų žaismė ir gaivi rūgštelė.
Parašykite atsiliepimą apie šią prekę
Filtruoti pagal
Filtracija
- Kategorija
-
- Vyno katalogas (5)
- Kiti gėrimai (3)
- Kaina
-
- 0,00 € - 9,99 € (4)
- 10,00 € - 19,99 € (3)
- 80,00 € - 89,99 € (1)
- 90,00 € ir daugiau (1)
- Gėrimai
- Naujienos (1)
- Gėrimo šalis
- Vynai
- Naujienos (2)
- Cava (1)
- Maži buteliai (2)
- Šalis
- Lietuva (1)
- Gėrimo gamintojas
- Don Julio (2)
- Brandintas ąžuolo statinėse
- 8 mėnesius (1)
- 1,5 metų (1)
- Dėžutė
- Kilmės žyma
- Tekilos kategorija
- Alaus spalva
- Šviesus (1)
- Spalva
- Baltas vynas (3)
- Raudonas vynas (1)
- Rožinis vynas (1)
- Tipas
- Neputojantis (2)
- Putojantis (3)
- Vyno stilius
- Sausas (3)
- Pusiau sausas (2)
- Skonio sunkumas (svarumas)
- Lengvas (2)
- Vidutinio sunkumo (3)
- Vynuogės (pirma baltos, po to raudonos)
- Chardonnay (3)
- Chenin Blanc (2)
- Clairette (2)
- Macabeo (Viura) (1)
- Parellada (1)
- Xarel·lo (1)
- Primitivo (Zinfandel) (1)
- Brandinimo ąžuolinėse statinėse trukmė
- Vyno gamintojas
- Coppi (1)
- Mascota Vineyards (1)
- Ruinart (1)
- Vyno šalis
- Prancūzija (2)
- Italija (1)
- Ispanija (1)
- Argentina (1)
- Vyno regionas
- Puglia (Apulia) (1)
- Catalonia (1)
- Rekomenduojamas prie
- daržovių (1)
- desertų (1)
- dešrelių (1)
- ėrienos (1)
- jautienos (1)
- jūros gėrybių (1)
- kaip aperityvas (3)
- keptos mėsos (1)
- kietųjų sūrių (1)
- salotų (1)
- vaisių (1)
- vartoti vieną (2)
- Daugiau... Mažiau...
Komentarai