- Pradžia
- ARTHUR METZ Cuvée Special 1904 Cremant D‘Alsace Brut Rose
Kvapas: intensyvi braškių, raudonųjų uogų džemo aromatų puokštė
Skonis: burnoje kreminės tekstūros, gaivi rūgštelė, maloni smulkių burbuliukų žaismė
Rekomenduojama patiekimo temperatūra: 9-11 °C.
Rekomenduojama prie: jūros gėrybių, kaip aperityvas
„Arthur Metz“ – vienas iš Elzaso vyno rinkos lyderių, kurio gėrimai eksportuojami į daugelį šalių, pelnė ne vieną tarptautinį apdovanojimą, juos mini žymiausi pasaulyje vyno žurnalai. Vyninė garsėja savo gaminamais Cremant d‘Alsace. Tai putojantys vynai gaminami pagal šampano gamybos metodą ir tiesiog užburia elegantišku burbuliukų žaismu.
Rausvasis sausas putojantis vynas, vynuogių veislė: „Pinot Noir“.
Intensyvi braškių, raudonųjų uogų džemo aromatų puokštė; burnoje kreminės tekstūros; gaivi rūgštelė, maloni smulkių burbuliukų žaismė.
Parašykite atsiliepimą apie šią prekę
Filtruoti pagal
Filtracija
- Kategorija
-
- Vyno katalogas (5)
- Kiti gėrimai (3)
- Kaina
-
- 0,00 € - 9,99 € (4)
- 10,00 € - 19,99 € (3)
- 80,00 € - 89,99 € (1)
- 90,00 € ir daugiau (1)
- Gėrimai
- Naujienos (1)
- Gėrimo šalis
- Vynai
- Naujienos (2)
- Cava (1)
- Maži buteliai (2)
- Šalis
- Lietuva (1)
- Gėrimo gamintojas
- Don Julio (2)
- Brandintas ąžuolo statinėse
- 8 mėnesius (1)
- 1,5 metų (1)
- Dėžutė
- Kilmės žyma
- Tekilos kategorija
- Alaus spalva
- Šviesus (1)
- Spalva
- Baltas vynas (3)
- Raudonas vynas (1)
- Rožinis vynas (1)
- Tipas
- Neputojantis (2)
- Putojantis (3)
- Vyno stilius
- Sausas (3)
- Pusiau sausas (2)
- Skonio sunkumas (svarumas)
- Lengvas (2)
- Vidutinio sunkumo (3)
- Vynuogės (pirma baltos, po to raudonos)
- Chardonnay (3)
- Chenin Blanc (2)
- Clairette (2)
- Macabeo (Viura) (1)
- Parellada (1)
- Xarel·lo (1)
- Primitivo (Zinfandel) (1)
- Brandinimo ąžuolinėse statinėse trukmė
- Vyno gamintojas
- Coppi (1)
- Mascota Vineyards (1)
- Ruinart (1)
- Vyno šalis
- Prancūzija (2)
- Italija (1)
- Ispanija (1)
- Argentina (1)
- Vyno regionas
- Puglia (Apulia) (1)
- Catalonia (1)
- Rekomenduojamas prie
- daržovių (1)
- desertų (1)
- dešrelių (1)
- ėrienos (1)
- jautienos (1)
- jūros gėrybių (1)
- kaip aperityvas (3)
- keptos mėsos (1)
- kietųjų sūrių (1)
- salotų (1)
- vaisių (1)
- vartoti vieną (2)
- Daugiau... Mažiau...
Komentarai